Waaslandkliniek

Terug naar overzicht

Over dit project:

Onze architecturale benadering belichaamt ingetogen elegantie, met een gevel die is ontworpen voor maximale privacy en rust. De buitenkant bestaat uit lichtgekleurde gevelstenen, afgewisseld met accenten van architectonisch beton en strak zwart hout. Aan de voorzijde zorgt een discrete gevel voor een serene omgeving voor de patiënten, terwijl de achterzijde rustgevende tuinuitzichten biedt vanuit de behandelingsruimtes. Daarnaast is er aan de voorzijde een doordacht ontworpen patio, die een buitenruimte biedt voor contemplatie en ontspanning.

In het  interieur is elk detail gericht op het geven van vertrouwen en comfort. Het interieur kenmerkt zich door strakke lijnen en kalmerende tinten, wat een rustige sfeer creëert. De state-of-the-art behandelingsruimtes zijn ontworpen om de patiëntervaring te verbeteren, waarbij functionaliteit en esthetische aantrekkingskracht worden gecombineerd. Dit alles zorgt voor een praktijk met de hoogste normen van medische zorg, maar die ook een serene en gastvrije omgeving biedt voor alle patiënten.

Foto’s: Evenbeeld

Oppervlakte:

Locatie: Sint-Niklaas

Status: Uitgevoerd