Wat we doen

VDO Architecten is een jong en ambitieus multidisciplinair architectenkantoor gelegen in het centrum van Antwerpen met interesse in stedenbouw, architectuur en interieurarchitectuur.

VDO architecten is opgericht in 2011 en heeft sindsdien een breed portfolio opgebouwd bestaande uit zowel nieuwbouw als renovatie van onder meer private woningen, meergezinswoningen, commerciële panden, kantoren en industriële projecten.

Met de sterke mix van schaal, typologie en budgetten binnen het portfolio van VDO Architecten en de voortdurende zoektocht naar kennis en kunde waarbij interne kennisoverdracht prioritair is, kan VDO Architecten voor projecten van elke schaal en budget de nodige kennis en oplossingen aanbieden.

VDO Architecten streeft steeds naar ruimtelijke, architectonische en stedenbouwkundige kwaliteit om functionele aantrekkelijke projecten te realiseren. Dit ambitieniveau is zowel voor grote als kleine projecten steevast hetzelfde.

Begrippen als verdichting, ruimtelijk rendement en densiteit zijn geen taboe’s in de zoektocht naar kwalitatieve stedenbouwkundige oplossingen.

Momenteel bestaat VDO Architecten uit een 11-koppig ontwerpteam met zowel ingenieur-architecten, architecten als interieurarchitecten.

Meet the team

Joris-b

Joris Van Den Ouweland

Architect - zaakvoerder
Leen-b

Leen Versmissen

Ingenieur architect
Celine-b

Céline De Backer

Interieurarchitect
Liesbeth

Liesbeth Broothaers

Architect
Fallou

Fallou Fall

Bouwkundig tekenaar
Thomas

Thomas Geerts

Bouwkundig tekenaar
Foto Steffi

Steffi Philipsen

Architect
Foto Roxanne

Roxanne Bral

Interieurarchitect
Foto_Felien

Felien Dierckx

Architect
Foto_Ramy_1

Ramy Moftah

Architect
Foto_Florence_1

Florence Willems

Interieurarchitect