Place de la Bourride

Terug naar overzicht

Over dit project:

Gelegen in het prachtige zuiden van Frankrijk, biedt deze klassieke Franse villa adembenemende uitzichten over de baai van Sainte Maxime en Saint Tropez.

De renovatie combineert moderne elementen met de charme van de oorspronkelijke architectuur. De villa is ontworpen met een licht en luchtig interieur, waarbij we gebruik maken van zachte kleuren op de muren en verfijnde schildertechnieken. De leefruimte met hoog plafond, maatwerk in warme donkere houttinten en stucwerk, vormt het hart van de villa.

De buitenzijde van de villa is uitgevoerd in stucwerk met zachte kleuren, passend bij de omgeving. Het terras en zwembad zijn zorgvuldig ingepast in de tuin, waarbij niveauverschillen en ingebouwde banken zorgen voor een speelse en uitnodigende buitenruimte. Een overdekt terras biedt een perfecte overgang van binnen naar buiten, ideaal voor zowel ontspanning als entertainment.

Visualisaties: Beeldatelier

Oppervlakte:

Locatie: Sainte-Maxime

Status: In uitvoering